Menukort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MENUKORT

BAR MENU 250,-

 

Vores bar menu er sammensat af 7 serveringer, som varierer fra uge til uge.

Retterne bliver serveret løbende til bordet på delefade.

Bar-menuen indeholder altid 2 fiskeserveringer, forskellige antipasti, økologisk burrata, varm ret og dessert.

VINMENU

RIESING

  • Riesling, Stadt Krems, tør, 75/375
  • ØKOLOGISK Riesling, Zind Humbrecht, sød, 120/550Å

BLANDET HVID

  • HUSETS HVID 65/300
  • Riesling Thanisch Tribut 75/375
  • Lugana D.O.C, Tenuta Roveglia 75/375
  • Soave, Otto, Prà 80/400
  • Morillon, Jeff Carell 85/425
  • ØKOLOGISK/BIODYNAMISK Trebbiano & Malvasia, Staffa 90/450
  • Bourgogne, Bourchard, 2015 90/450
  • BIODYNAMISK Orangevin, Tiberi 2015 100/500

PIEMONTE

  • Barbera d´alba, Reverdito 75/375
  • Nebbiolo, Reverdito 80/400
  • BIODYNAMISK Barbera DOC, Valli Unite, 2008 95/475
  • Barolo, 2013, Reverdito 100/500
  • Barolo, Camerano, 2010, 750

TOSCANA

  • Chianti classico, Castellare, 2013 95/475
  • Rosso di Montalcino, Il Marroneto 140/650
  • Brunello di Montalcino, Pecci, 2011 130/600

BLANDET RØD

  • Husets rød 65/300
  • BIODYNAMISK Croatina, Pernione, 80/400
  • Valpolicella Morandina, Prà 85/425
  • Aglaea, Nerello Mascalese, I.G.T. 85/425
  • Pinot noir, Phyllit, Solveigs 95/500
  • 100% Merlot, PAPFAR BEVI BEVI vin, 95/500

BOBLER & ROSE

  • ØKOLOGISK Husets Prosecco 65/300
  • Lambrusco, Donelli, 70/350
  • BIODYNAMISK ROSE 75/375
  • BIODYNAMISK BOBLER, Valli Unite 75/350
  • Champagne, Brut, Pol Cochet 90/550

BAR RETTER 95

  • Grillet kartoffel, parmesan, muslinge sauce, pinjekerner, bladselleri
  • Kejserhatte, polenta rørt med tallegio & parmesan
  • Vitello tonnato
  • Øko burrata, tomat, basilikum

Parma + 45

  • Udvalg af italienske oste

Parma + 45

  • Kødboller I tomatsauce
  • Braiseret okse, jordskokker, rucola, peberod
  • Svinenakke, kikærter, basquaise
  • Citron mousse, daddel pure, brændte mandler 45
  • Brød, olivenolie, vand m/u brus ad libitum 20 kr. Per person

APERITIVI 65

DRINKS

  • Aperol Spritz
  • Campari Spritz
  • Limonata Basil Spritz
  • Negroni
  • Bevi Bevis Egen På Fad
  • Milano Torino
  • Gin & Tonic
  • Cocchi Vermouth På Is

 

DIVERSE

  • Menabrea På Fad 35
  • Amaro, Limoncello 50
  • Grappa Fra 55

VERMOUTH COCCHI PÅ IS 60

  • Milano - Torino (campari - rød vermouth)
  • Rød Vermouth
  • Vermouth amaro

BAR SNACKS

  • Saltet lys sej, tomatsalsa, rødløg, sorte oliven
  • Ansjos, citron
  • Ansjoscreme, gul squash, radicchio, hasselnødder
  • Oliven 45

GIN & TONIC 50

GRAPPA Fra 60 til 130

DESSERTVIN, Michele Chiarlo, Moscato d ́Asti 65

 

NEGRONI 50

Limoncello 45

ESPRESSO 25

 

ØL; PILSNER, MENABREA PÅ FAD 35

AMARO 50

VAND M/U BRUS AD LIBITUM 10,- PR PERSON

Copyright © 2018  · All Rights Reserved